IT i skolen

En blog om it, læring, didaktik og uddannelse

Fremtidslaboratoriet.dk

Skriv en kommentar

Er du interesseret i integration af IT i undervisningen bør du besøge Fremtidslaboratoriet.dk

Fremtidslaboratoriet.dk er et godt værktøj for den it-interesserede lærer, da det samler og kategoriserer en masse link ud fra klassetrin, lektioner og fag. Alle link til programmer og undervisningsforløb får en kort introduktion og en guide til at komme i gang.

På siden skriver Fremtidslaboratoriet.dk, at de har håndplukket de bedste it-redskaber og lavet guides og opgaver ud fra en klar vision om at gøre det nemt og motiverende for landets lærere at give eleverne hands-on-erfaring med web 2.0-begreber som blogging, sharing, sociale netværk, wikis osv….

Flere af deres (rigtig) mange undervisningsforløb, f.eks. Skattejagt med QR (leg med QR-koder), Klods Hans i storbyen (tegneserieværktøj) eller Emnearbejde – del bogmærker og lav en blog (Videndeling) virker rigtig spændende. Måske bør jeg kaste mig over Tekstanalyse af blogs for selv at blive klogere 🙂

Fremtidslaboratoriet.dk er en underafdeling af Innovation Lab og udspringer fra et samarbejde mellem LEGO, VESTAS, Region Midt og Horsens Kommune. Fokus er ‘Fremtiden med inddragelse af viden om it, teknologi og innovation’ på de danske grundskoler og ungdomsuddannelser.

Besøg siden og bliv inspireret!

Reklamer

Forfatter: Christian

Skolekonsulent for IT i Greve Kommune

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s